RSS
Gallery

Juancuook Iku Sakti

18 Oct

Juancuook Iku Sakti
Lagu & Lirik : Sawung Jabo

Tangi turu moco koran
Beritane gak karuan
Wong korupsi dadi menteri
Pringas-pringis nang Televisi

Bendino mangan pidato
Rakyat dianggep sik bodo
Jarene negoro suge
Tapi kok akeh utange…..Juancuook,….Juancuoook!

Ala gempo leba lebo
Ono kebo buntute loro
Orip koyok layangan pedhot
Tambah suwe tambah ngesot

Mlaku – mlaku nang Tunjungan
Ngilangakno ruwet pikiran
Bokong bunder megal-megol
Bengine turuku ngompol…..Juancuook,….Juancuoook!

Juancuook iku kata sing sakti
Sak kata jutaan artine
Mulai jaman durung onok setan
Yo ngono jarane nyampekno uneg-uneg
Durung mesti iku maksute kurang ajar
Seneng sedih mangkel ngamuk sak sembarange….
Juancuoook!

Konco-konco dulur-dulur
Nandak gaya undur-undur
Laut alasmu wis ajur
Digerogoti setan gundul

Lik Tini pinter kidungan
Goyangane nggregetno ati
Wis tobato ojo korupsi
Nek gak tobat tak pisuhi…..Juancuook,….Juancuoook!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: